Tuesday, March 15, 2011

Tratament pentru sinuzita




tratament pentru sinuzitaTratament pentru sinuzita
In acest post va vorbesc despre un tratament pentru sinuzita. Acest tratament impotriva sinuzitei este unul pe baza de antibiotice.
Antibioterapia reprezinta principalul tratament pentru sinuzita bacteriana, desi nu este intotdeauna necesara. In 75% din cazuri, sinuzita se vindeca in absenta oricarui tratament, in termen de o luna. Luarea antibioticelor scurteaza aceasta perioada si reduce simptomele. Tratamentul dureaza in general 7 – 10 zile. Luarea antibioticelor cu spectru adecvat este preferabila, deoarece reduce riscul ca bacteriile sa devina rezistenta la antibiotice. In cazul unei sinuzite cronice, este propus un tratament de durata mai mare . In cazurile grave de sinuzita bacteriana, antibioticele vor fi administrate pe cale intravenoasa in spital.
Antibioticele nu sunt indicate atunci cand secretiile nazale sunt limpezi. In acest caz, este vorba mai degraba de un guturai sau de o alergie.

Ce antibiotice trebuie sa luati pentru sinuzita: in general cel mai bun antibiotic pentru sinuzita este augmentin, si zinnat. Aceste antibiotice au tendinta de a va scapa rapid de sinuzita insa tratamentul trebuie sa fie pe o perioada intre 5-7 zile.






Share pe Facebook

Articole similare:




No comments:

Post a Comment