Friday, March 4, 2011

Prospect Urinex




prospect urinexProspect Urinex
Urinex se foloseste pentru boli renale si litiaza urinala. In acest post va voi vorbi despre prospect, idnicatii Urinex.

Indicatii Urinex
Tulburari renale si urinare ; spasme dureroase si inflamatorii ale tractului urinar asociate cu urolitiaza; pentru dizolvarea si eliminarea calculilor de la nivelul tractului urinar .

Compozitie Urinex : Fiecare capsula contine:
Pinen (alfa+beta) 31 mg
Camphene 15 mg
Borneol 10 mg
Fenchone 4 mg
Anethole 4 mg
Cineol 3 mg
Proprietati: Urinex este o combinatie bine tolerata de ingrediente pure naturale care produce o imbunatatire marcanta, subiectiva in tulburarile dureroase renale si litiaza urinara. Urinex este eliminat din corp prin urina sub forma de glucuronide care stabilizeaza coloidele urinare , creste solubilitatea sarurilor de calciu si ajuta la eliminarea calculilor. Urinex, de asemenea, creste fluxul sanguin renal, ducand la o crestere a excretiei de urina , ceea ce ajuta la spalarea calculilor din tractul urinar . Efectul hiperemic pe membranele mucoase renale reduce durerea asociata inflamatiei. In plus, efectul antispastic pe tractul urinar faciliteaza eliminarea calculilor si reduce spasmul care produce colici renale si uretrale.

Dozaj: O capsula va fi luata de 3 - 4 ori pe zi cu o jumatate de ora inainte de mese sau la recomandarea medicului.





Share pe Facebook

Articole similare:




No comments:

Post a Comment