Friday, March 25, 2011

Prospect nolicin, indicatii




prospect nolicin, indicatiiProspect nolicin, indicatii
In acest post va prezint prospect nolicin si cateva indicatii nolicin. Nolicin este un chimioterapic din grupul chinolonelor. Actioneaza prin distrugerea bacteriilor ce produc infectii variate in organismul uman.

Indicatii Nolicin: Se prescrie Nolicin in caz de infectii cu bacterii susceptibile. Este indicat in special in tratamentul infectiilor de tract urinar , infectii ale prostatei, diareea infectioasa si gonoree. Poate fi de asemenea utilizat in preventia infectiilor tractului urinar , diareea calatorului si in infectiile pacientilor imunodeprimati.

Mod de administrare Nolicin: In caz de gonoree sau de uretrită gonococică doza este de 2 comprimate filmate (800 mg) în priză unică.
In prostatită doza uzuală este de câte un comprimat filmat (400 mg) la intervale de 12 ore, timp de 28 zile.
In infecţiile necomplicate ale aparatului urinar se administrează câte un comprimat filmat (400 mg) la intervale de 12 ore, timp de 3 zile.
In cazul infecţiilor complicate ale aparatului urinar doza uzuală este de câte un comprimat filmat (400 mg) la intervale de 12 ore, timp de 10-21 zile.
In gastroenterita bacteriană se administrează câte un comprimat filmat (400 mg) la intervale de 8-12 ore, timp de 5 zile.
In caz de insuficienţă renală, pentru un clearance al creatininei <> 7) s-a observat cristalurie. Cu toate că după dozele uzuale (câte 400 mg de 2 ori pe zi la adult) nu s-a observat cristalurie, trebuie asigurată o hidratare adecvată, pentru menţinerea unui debit urinar de 1200-1500 ml pe zi.






Share pe Facebook

Articole similare:




No comments:

Post a Comment