Tuesday, March 15, 2011

Prospect miconazol comprimate vaginale




prospect miconazol comprimate vaginaleProspect miconazol comprimate vaginale
Va prezint prospect miconazol comprimate vaginale, medicament folosit impotriva unui spectru larg de bacterii acesta fiind un foarte bun antifungic.

Indicatii miconazol: Antifungic cu spectru larg, antibacterian fata de germenii grampozitivi; administrat oral este eficace in candidoze digestive; introdus intravaginal este eficace in vulvovaginite micotice, simple si suprainfectate.

Mod de administrare miconazol: Pentru tratamentul curativ al candidozelor digestive, cate 1 comprimat de 3 ori/zi (1 g/zi), timp de 1-2 saptamani in candidoza orala si 2-4 saptamani in cea gastrointestinala (in candidoza orala comprimatele se sfarama in gura, in cea gastro-intestinala se inghit); pentru profilaxia candidozei (la bolnavi diabetici, imunodeprimati, care primesc antibiotice oral, cateterizati etc.), cate 1 comprimat de 3 ori/zi pe durata riscului sau 5 zile/luna (dupa caz). Pentru tratamentul micozelor vaginale, cate 2 comprimate vaginale/zi, dimineata si seara, 7 zile, sau cate 1 comprimat/zi, seara, 14 zile (nu se fac spalaturi vaginale, se administreaza si in timpul menstruatiei); se asociaza eventual cate 1/4 comprimat oral, de 4 ori/zi.






Share pe Facebook

Articole similare:




No comments:

Post a Comment