Thursday, March 31, 2011

Prospect Urisan




prospect UrisanProspect Urisan
In acest post va prezint prospect Urisan. Medicamentul urisan are cea mai concentrată formă de extract de afine roşii 300 mg, în combinaţie cu ulei de neem, o formulă care s-a dovedit eficientă şi foarte bine tolerată, chiar în utilizarea pe termen lung, pentru profilaxia şi tratamentul infecţiilor şi inflamaţiilor urinare.

Indicatii Urisan

Unul din avantajele majore al produsului Urisan este faptul că acţionează atât pe tulpinile de Escherichia Coli sensibile la antibiotice, dar şi pe cele rezistente. Efectul antiadeziv durează până la 10 ore de la administrare, astfel fiind suficientă administarea unei singure capsule/zi, pe termen lung, în profilaxia infecţiilor şi inflamaţiilor urinare, fapt ce duce la o complianţă deosebită din partea pacienţilor. Uleiul de neem din compoziţia Urisan are acţiune antibacteriană, antivirală şi antifungică nespecifică

Mod de administrare Urisan: Urisan este recomandat în asociere cu tratamentul antibiotic, în infecţiile acute de tract urinar, unde se vor administra 3 capsule Urisan/zi, atât cât durează şi tratamentul antibiotic.
Ulterior, pentru a preveni recidivele şi recurenţele, ca post-tratament antibiotic, se recomandă administrarea a 2 capsule Urisan/zi, pentru încă 10-15 zile/lună.





Share pe Facebook

Articole similare:




No comments:

Post a Comment