Sunday, March 6, 2011

Prospect medicament Distonocalm




prospect medicament distonocalmProspect medicament Distonocalm
Va prezint prospect medicament Distonocalm, si indicatii distonocalm.

Indicatii Distonocalm
Distonii neuro-vegetative cu manifestari digestive (dureri abdominale, difuze sau localizate, senzatie de balonare sau greutate epigastrica, arsuri epigastrice, greturi, varsaturi, tulburari ale tranzitului intestinal

Actiune Terapeutica: Substanta este activa mai ales in tulburarile cardiovasculare care apar la bolnavi cu hipertonie simpatica. Prin acelasi mecanism are actiune inhibitoare asupra sistemului nervos central. Alcaloizii din secara comuta au actiune simpatolitica centrala iar in periferie blocheaza receptorii alfa-adrenergici. In asociere cu propranololul realizeaza o diminuare globala a nivelului functional al sistemului simpatic. Sulfatul de atropina are efecte parasimpatolitice diminuand sau inlaturand tulburarile care apar in cazul cresterii tonusului functional parasimpatic. Aceste efecte se manifesta mai ales asupra aparatelor digestiv, respirator si excretor, la nivelul carora parasimpaticul are actiune activatoare. Amobarbitalul este un barbituric cu actiune de durata medie metabolizat in proportii mari de enzimele sistemului oxidazic microzomal hepatic si care nu produce efecte reziduale. Substanta are efecte inhibitoare proprii asupra sistemului nervos vegetativ si potenteaza actiunile asocierii medicamentoase din Distonocalm.

Mod de administrare distonocalm: Adulti cate 1 comprimat de 2-4 ori pe zi. Administrarea se va face cu 30-60 de minute inainte sau cu 2-3 ore dupa masa, in serii de cate 15-20 zile pe luna.





Share pe Facebook

Articole similare:




No comments:

Post a Comment