Sunday, May 8, 2011

Prospect Cedax, indicatii Cedax




prospect cedaxProspect Cedax, indicatii Cedax
Va prezint prospect Cedax si cateva indicatii Cedax, antibiotic cu spectru larg.

Indicatii Cedax: Cedax este indicat in tratamentul urmatoarelor infectii cauzate de microorganisme sensibile: Infectii ale cailor respiratorii superioare, incluzand urmatoarele infectii specifice: faringita, amigdalita si scarlatina, la adulti si/sau copii; sinuzita acuta la adulti; otita medie la copii.
Infectii ale cailor respiratorii inferioare la adulti, inclusiv bronsita acuta, exacerbarile acute ale bronsitei cronice si pneumonia acuta, la pacienti care pot fi tratati pe cale orala, de ex., cei cu infectii primare dobandite in colectivitati.
Infectiile tractului urinar, complicate sau necomplicate, la adulti si copii. Enterita si gastroenterita la copii, cauzate de Salmonella, Shigella sau E. coli

Mod de administrare Cedax: Asemenialtor antibiotice orale, durata tratamentului este, in general, de cinci - zece zile. Pentru tratamentul infectiilor cu Streptococcus pyogenes, doza terapeutica de Cedax trebuie administrata cel putin zecezile.
Adulti: Doza recomandata de Cedax este de 400 mg zilnic.

Reactii adverse: In studii clinice pe aproximativ 3 000 pacienti, Cedax s-a dovedit in general sigur si bine tolerat, majoritatea efectelor adverse fiind moderate, trecatoare si rare sau foarte rare ca frecventa.






Share pe Facebook

Articole similare:




No comments:

Post a Comment