Saturday, April 16, 2011

Mod de administrare Colon Help




mod de administrare colon helpMod de administrare Colon Help
In acest post va arat mod de administrare colon help, cel mai bun produs naturist de pe piata pentru detoxifierea colonului.

Indicatii Colon Help
O cura completa de detoxifiere si curatire intestinala cu produsul ColonHelp dureaza 3 luni. Pot fi facute 1-2 cure de detoxifiere pe an, cu pauze de 3 luni intre ele. A doua cura poate avea o durata mai mica sau egala cu prima, in functie de particularitatile fiecarei persoane. Incepeti administrarea produsului ColonHelp cu o lingurita dozatoare rasa (8 g). Dupa trei-patru zile cresteti doza la doua-trei lingurite. Nu depasiti doza de 4 lingurite pe zi (32 g)!
La 15-20 de minute dupa ce luati ColonHelp trebuie sa beti un pahar mare cu apa (400-500 ml), urmand ca in timpul zilei sa ajungeti la 2 litri de apa. Respectati cu strictete consumul de apa pe tot parcursul curei. Cresteti treptat consumul de apa, daca nu sunteti obisnuit sa beti 2 litri zilnic.

sub 55 kg − 1 lingurita dozatoare pe zi
55-80 kg − 1,5-2 lingurite pe zi
80-110 kg − 2-3 lingurite pe zi
peste 110 kg − 3-4 lingurite pe zi







Share pe Facebook

Articole similare:




1 comment:

  1. Foarte interesant si util in acelasi timp pentru cei ce vor sa slabesca.http://retetedeslabireeficiente.blogspot.ro/2013/02/prospectul-colonhelp.html

    ReplyDelete