Saturday, March 30, 2013

Prospect Fluimucil,indicatii si mod de administrare

Prospect Fluimucil,indicatii si mod de administrare
Fluimucil combate mucusul care acopera epiteliul aparatului respirator si are un rol important in apararea organismului impotriva bacteriilor din aer, prafului, agenti care adera la mucoasa.

Mod de administrare Fluimucil: In cazul maladiilor acute, dozajul cu Fluimucil este urmatorul 
Pentru Copii intre 2 si 12 ani 1 pachet de 10 mg de 3/zi, iar pentru copiii pana in 2 ani 100 mg/zi
Pentru adulti si copii de peste 12 ani doza este de 600mg/zi.

Comprimatul effervescent sau pachetul se dizolva intr-un pahar de apa calda sau rece si se bea imediat. Nu se vor dizolva si alte medicamente in acelasi pahar cu Fluimucil. Mirosul usor de sulf care se degaja la deschiderea pachetelului sau a blisterului este normal pentru N-acetilcisteina si nu are nici o influenta asupra eficacitatii sale.
 

Mai departe...


Prospect Baby Calm pulbere ceai, mod de administrare

Baby Calm plicuri prospect
Prospect Baby Calm pulbere ceai, mod de administrare
Un pachet de Baby Calm pulbere ceai contine 20 de plicuri a cate 1 gram/plic. Este un antiseptic si antivomitiv. Contine flori de musetel, iarba de menta, fructe de chimion

Indicatii Baby Calm pulbere ceai: se recomanda copiilor mici si sugarilor care sufera de spasme gastro-intestinale, varsaturi, arsuri sau tulburari digestive.

Mod de administrare Baby Calm :  1 plic la 100 ml apa clocotita, dupa care se acopera si se lasa in jur de 10-15 minute. Nu sunt cunoscute efecte adverse pentru dozele recomandate.

Mai departe...


Prospect Aspirin Plus C, mod de administrare

prospect Aspirin Plus C
Prospect Aspirin Plus C, mod de administrare
Va prezint prospect Aspirin Plus C si cateva indicatii cum sa folositi acest medicament si pentru ce afectiuni se recomanda.

Indicatii Aspirin Plus C: Medicamentul Aspirin Plus C este indicat in cefalee usoare, afectiuni medii, cum ar fi raceli, febra dureri de cap. La copii nu se administreaza decat sub recomandarea medicului.
Pot aparea reactii adverse la administrarea lunga a comprimatelor cum ar fi arsuri gastrice, sau chiar hemoragii gastrice, anemie

Mod de administrare Aspirin Plus C: Pentru Adulti doza unica este de 2 comprimate/zi iar doza maxima adminsa este 8 comprimate/zi. Pentru copii doza unica este de 1/2-1 comprimate/zi iar doza maxima admisa este de 4 comprimate Aspirin Plus C pe zi.

Mai departe...